Filmové informace

To nejlepší podle Terryho Gilliama csfd

To nejlepší podle Terryho Gilliama

video kompilace

Info
Velká Británie, 2006, 57 min
Žánr
Komedie
Režie
Terry Jones
Hrají
Terry GilliamGraham ChapmanJohn CleeseEric IdleTerry JonesMichael Palin

Popis video kompilaceu To nejlepší podle Terryho Gilliama 2006

TERRY GILLIAM – narušený americký animátor, díky němuž se Monty Pythoni posunuli ze škatulky “velmi neobvyklé” do přihrádky “naprosto šílené” - nakonec ztratil nervy. Od Dobrodružství Barona z Munchausenu, Lupičů času a Strachu a hnusu v Las Vegas nezaujal Gilliamovu vratkou duši žádný projekt tak jako tento úkol - stvořit úplně nový pythonovský zážitek poskládáním toho nejlepšího z celé historie Létajícího cirkusu. Konečný výsledek uložený v tomto drobném a skromném obalu je skutečně ohromující. Připravte se na historicky první animovaný Monty Pythonovův program, který vypadá přesně tak, jak by ho Gilliam natočil, kdyby byla BBC dost šílená na to, aby mu to dovolila.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

To nejlepší podle Grahama ChapmanaTo nejlepší podle Terryho JoneseTo nejlepší podle Michaela PalinaTo nejlepší podle Johna CleeseTo nejlepší podle Erica Idlea

Aktualizace: 2024-3-6
Reklama:

To nejlepší podle Terryho Gilliama ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát To nejlepší podle Terryho Gilliama online
6




Vyzkoušejte: