Filmové informace

Štědrý večer pana rady Vacátka csfd

Štědrý večer pana rady Vacátka

TV film

Info
Československo, 1972, 40 min
Žánr
Krimi
Režie
Jiří Sequens st.
Hrají
Jaroslav MarvanVlastimil BrodskýFrantišek FilipovskýJiří SmutnýMirko MusilVáclav KotvaTomáš Muchka
Téma

Popis tv filmu Štědrý večer pana rady Vacátka 1972

Seriál Hříšní lidé Města pražského, který již desítky let těší televizní diváky, zrodil novou dramatickou postavu – pana radu Vacátka. Postavu, která se ve skvělém podání Jaroslava Marvana stala nesmírně populární. Také dnešní příběh vám znovu připomene jeho věčný souboj s pražskou galérkou... Je Štědrý den roku 1928. Rada Vacátko (J. Marvan) si chce ve svém rajónu uklidit a prověřuje všechny možné pachatele. Nakonec se soustředí na kasaře Nováka (V. Brodský), který je v podmínce a další rozsudek by tvrdě dolehl i na jeho rodinu. Má v péči malého syna, žena mu právě utekla. Ale pan rada zná kasařskou pověru, která praví, že na Štědrý večer se dají všechny pokladny světa otevřít, a to třeba i jen paklíčem, a jde si Nováka okouknout. Doma je jen jeho malý synek, který se těší na Ježíška, otec odešel pro tradiční rybu do hospody. A tak Vacátko schová kasaři jeho „nádobíčko“ a Štědrý večer stráví s kasařem a jeho synkem, aby zabránil nejhoršímu… (Česká televize)


Související filmy

Panoptikum Města pražskéhoVražda v hotelu ExcelsiorSmrt černého králePěnička a ParaplíčkoPartie krásného dragounaHříšní lidé města pražského

Aktualizace: 2024-4-25

Štědrý večer pana rady Vacátka -  - Filmer.cz


Štědrý večer pana rady Vacátka - Jaroslav Marvan


Štědrý večer pana rady Vacátka - Jiří Smutný  František Filipovský


Štědrý večer pana rady Vacátka - Vlastimil Brodský  Jaroslav Marvan

Štědrý večer pana rady Vacátka CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Štědrý večer pana rady Vacátka online
130





Vyzkoušejte: