Filmové informace

Koketování se zločinem csfd

Koketování se zločinem

Info
Velká Británie, 1947, 83 min
Žánr
Krimi - Drama - Mysteriózní
Režie
John Paddy Carstairs
Hrají
Richard AttenboroughBarry K. BarnesSheila SimGarry MarshBarry JonesBill OwenDirk BogardeDiana DorsDanny GreenBarlett MullinsPatricia Dainton

Popis filmu Koketování se zločinem 1947

Dva přátelé se vracejí do Londýna z války. Ted Peters (Richard Attenborough) začne jezdit s taxíkem a doufá, že se ožení s tanečnicí Joy Goodall (Sheila Sim). Dave Robinson (Bill Owen) chce vydělat peníze rychleji a začne si s místní mafií. Po nějakou dobu si užívá příjemný život, ale pak se dostane do sporu s jedním z šéfů a ten ho nechá odstranit. Smrtelně postřelený Dave se ukryje v Tedově taxi, kde zemře. Tím se ale taxíkář dostane do hledáčku jak Scotland Yardu, který vraždu vyšetřuje, tak zločinců, kteří se obávají, že ví o jejich nekalých kšeftech více, než je zdrávo. To sice není pravda, ale když Ted začne na vlastní pěst pátrat, proč jeho přítel zemřel, gangsterům to jen potvrzuje, že je nebezpečný a rozhodnou se ho zlikvidovat. Kdo bude rychlejší? (Peabody)



Aktualizace: 2024-4-19
Reklama:

Koketování se zločinem ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Koketování se zločinem online
2




Vyzkoušejte: