Filmové informace

The Cowboy and the Lady csfd

The Cowboy and the Lady

Info
USA, 1938, 91 min
Žánr
Komedie - Drama - Romantický - Western
Režie
H.C. Potter
Hrají
Gary CooperMerle OberonPatsy KellyWalter BrennanFuzzy KnightMabel ToddHenry KolkerHarry DavenportEmma DunnWalter WalkerBerton Churchill
Téma

Popis filmu The Cowboy and the Lady 1938

Včerejší policejní zátah v jednom z washingtonských nočních barů znamená pro váženého soudce Smithe vážné ohrožení jeho politických ambicí ucházet se o křeslo budoucího amerického prezidenta. Jeho dcera Mary (Merle Oberon), od absolvování internátní školy přísně držená doma „na uzdě“, totiž nechybí na seznamu hostů zakázaného večírku, a je jen otázkou času, než na to přijdou i novináři! Ve snaze ututlat bublající skandál, soudce raději posílá Mary do jejich letního sídla na Palm Beach, mimo sezonu snad nejnudnějšího místa amerického jihu. Ještě že jsou tu služebné Elly a Katie a jejich tři zaručené metody, jak sbalit chlapa! Mary, vědoma si své sociální nepatřičnosti mezi takto obyčejnými lidmi, se na trojitém rande raději vydává za služebnou. Do oka jí padne Stretch Willoughby (Gary Cooper), eso místního rodea. (dopitak)



Aktualizace: 2024-2-21

The Cowboy and the Lady -  - Filmer.cz


The Cowboy and the Lady - Gary Cooper  Merle Oberon


The Cowboy and the Lady - Gary Cooper  Merle Oberon


The Cowboy and the Lady - Gary Cooper

The Cowboy and the Lady ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát The Cowboy and the Lady online
29




Vyzkoušejte: