Filmové informace

Pan Tau a taxikář 								 (S02E05) csfd

Pan Tau a taxikář (S02E05)

epizoda

Info
Československo - Západní Německo - Rakousko, 1972, 30 min
Žánr
Rodinný - Dobrodružný - Komedie - Fantasy
Režie
Jindřich Polák
Hrají
Otto ŠimánekVeronika RenčováPavel LandovskýKarel MarešMilena ZahrynowskáVladimír HrabánekMiroslav MoravecZuzana OndrouchováJaroslav MoučkaIvo GübelKarel Zelenka

Popis epizodau Pan Tau a taxikář (S02E05) 1972

"Pan Tau", řada 1, 11-13. V koprodukci bylo nejprve natočeno třináct středometrážních filmů o panu Tau, které byly uvedeny nejprve v kinech, vesměs v pásmech, složených ze dvou dílů a doplněných animovaným snímkem. V ČST byly filmy uvedeny až v prosinci 1972... Malá Claudie (V. Renčová) cestovala letadlem sama a na letišti ji měla čekat maminka. Jenže ta se v hustém provozu opozdila, a tak si Claudie musela vzít taxi. Taxikář byl ovšem člověk protivný a zlý, a když neměla dost peněz na placení, vyhodil holčičku ven. Netušil, že na zadním sedadle zapomněla malého panáčka. Pan Tau to ale jen tak nenechal a pěkně to taxikáři za Claudii osladil. V hlavní roli vzteklého a nerudného taxikáře se vyřádil P. Landovský. (Česká televize)



Aktualizace: 2023-11-7
Reklama:

Pan Tau a taxikář (S02E05) CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Pan Tau a taxikář (S02E05) online
7




Vyzkoušejte: