Filmové informace

Vysoká hra pro pravou dámu csfd

Vysoká hra pro pravou dámu

Info
USA, 1966, 95 min (Alternativní 92 min)
Žánr
Western - Komedie - Drama
Režie
Fielder Cook
Hrají
Henry FondaJoanne WoodwardJason RobardsPaul FordCharles BickfordBurgess MeredithKevin McCarthyRobert MiddletonJohn QualenChester ConklinMae Clarke

Popis filmu Vysoká hra pro pravou dámu 1966

Když se mezi karetní hráče na Divokém západě vetře žena, jen Bůh ví, jak to dopadne… Americký film nás zavede do jednoho ospalého texaského městečka na konci devatenáctého století. V místním hotelu pro honáky se opět po roce schází nejbohatší a nejvlivnější muži z okolí, aby rozehráli obrovskou pokerovou partii o nepředstavitelnou sumu peněz. V tentýž den do hotelu přichází velmi spořádaně vyhlížející manželský pár s dítětem, jenž byl donucen přerušit svoji dalekou cestu kvůli opravě kola u vozu. Netrvá dlouho a manžel se oddá své letité slabosti, totiž karbanické vášni. Připojí se k oněm elitním hráčům a začíná velké karetní drama. Poté, co prohrává všechny peníze, má již jedinou šanci. Vypůjčit si a vyhrát poslední hru. Náhlá srdeční příhoda však zmaří jeho záměr. Jeho přáním je, aby tuto hru za něj dohrála jeho žena, která ani nezná pravidla… V americkém snímku s řadou překvapivých zvratů uvidíme hvězdy první velikosti. Roztomilou dámu, která bere osud do svých rukou, hraje Joanne Woodwardová. Po jejím boku uvidíme Henryho Fondu a nechybí zde ani westernová legenda Jason Robards. (Česká televize)



Aktualizace: 2023-10-22
Reklama:

Vysoká hra pro pravou dámu - Jason Robards  Joanne Woodward  Henry Fonda


Vysoká hra pro pravou dámu - Kevin McCarthy  Jason Robards  Joanne Woodward

Vysoká hra pro pravou dámu ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Vysoká hra pro pravou dámu online
39




Vyzkoušejte: