Filmové informace

Mint oldott kéve csfd

Mint oldott kéve

seriál

Info
Maďarsko, 1983, 6 h 48 min (Minutáž: 55–63 min)
Žánr
Historický
Režie
György Révész
Hrají
László MensárosGábor HarsányiÉva RuttkaiGyörgy BárdyFerenc BessenyeiZoltán GeraFerenc BenczeÉva PapGábor NagyJudit HernádiBertalan Solti

Popis seriálu Mint oldott kéve 1983

Rodina Mednyánskych sa v záujme ochrany svojich majetkov rozhodne poslať najmladšieho syna Cézara (Titusz Kovács) vyučiť sa za kňaza. Eduard (József Tóth) pracuje v štátnej správe a Ladislav (Sándor Téry) dostáva na starosť rodinné statky. Mladá Cézar sa zamiluje do svojej sesternice Hedvigy (Kinga Saárossy), ktorá však na jednom plese vo Viedni ukradne srdce Ladislavovi. Od princovho intendanta (Ferenc Némethy) dostane Cézar právo na odklad svojej vysviacky, aby sa mohol rozhodnúť, či sa chce stať kňazom, alebo nie. Cézar sa v zúfalstve rozhodne užiť jed, ale zachránia ho. V čase, keď sa zotavuje vo svojom domove, sa opäť stretne s Hedvigou, ktorá však jeho snahy o zblíženie bez milosti odmietne. Nakoniec si zaumieni naplniť svoje poslanie a vydať sa na dráhu duchovného. (Incantator)


Související filmy

Ausztria-Magyarország 1838-1847

Aktualizace: 2024-4-25
Reklama:

Mint oldott kéve ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Mint oldott kéve online
2




Vyzkoušejte: