Filmové informace

Vražda v ulici Mews 								 (S01E02) csfd

Vražda v ulici Mews (S01E02)

epizoda

Info
Velká Británie, 1989, 51 min
Žánr
Krimi - Drama - Mysteriózní - Thriller
Režie
Edward Bennett
Hrají
David SuchetHugh FraserPhilip JacksonPauline MoranJuliette MoleDavid YellandJames FaulknerGabrielle BluntJohn CordingBarrie CooksonChristopher Brown
Téma

Popis epizodau Vražda v ulici Mews (S01E02) 1989

Vrchní inspektor Japp požádá Poirota o pomoc při vyšetřování smrti mladé ženy, paní Allenové. Na místě činu Poirot záhy zjistí, že tělo mrtvé je sice naaranžováno, jako by šlo o sebevraždu, ale nalezená zbraň a další stopy naznačují, že paní Allenová byla ve skutečnosti zavražděna. Celá událost získá skandální nádech poté, co se zjistí, že byla snoubenkou ambiciózního poslance Charlese Lavertona Westa. A podle všeho poslední, kdo s ženou před její smrtí prokazatelně mluvil, byl jistý major Eustace, jenž vede noční klub pochybné pověsti. Klíč k rozluštění záhady nakonec Poirot nalezne v sadě golfových holí. A dozvíme se i jak vzácným uměním je správné škrobení límečků. (Česká televize)



Aktualizace: 2023-11-8
Reklama:

Vražda v ulici Mews 								 (S01E02) -  - Filmer.cz


Vražda v ulici Mews 								 (S01E02) - Philip Jackson  David Suchet

Vražda v ulici Mews (S01E02) ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Vražda v ulici Mews (S01E02) online
33




Vyzkoušejte: