Filmové informace

Wallander csfd

WALLANDER

seriál

Info
Velká Británie - Švédsko - USA - Německo, (2008–2016), 18 h 1 min (Minutáž: 88–94 min)
Žánr
Krimi - Thriller - Drama
Režie
Benjamin Caron
Hrají
Kenneth BranaghRichard McCabeJeany SparkSarah SmartSadie ShimminTom HiddlestonBarnaby KayDavid WarnerBoel Marie LarssonJonathan ArisOrla Brady
Téma

Popis seriálu Wallander 2008

Kurt Wallander (Kenneth Branagh) vede kriminalistické oddělení Ystadské policie. Jeho denní náplní je výslech podezřelých a vyšetřování vražd, ani po letech ale nedokáže ze své podstaty pochopit násilí, které ho stále obklopuje. Do svého zaměstnání je však maximálně ponořen, což v důsledku vede krom obdivuhodného nasazení a schopnosti empatie s oběťmi také k věčné únavě a faktu, že mimo práci nemá krom dospělé dcery nikoho; manželka ho opustila a na budování přátelských vztahů není čas. Filmová série o třech devadesátiminutových dílech byla v roce 2008 natočena ve Švédsku podle novel švédského spisovatele Henninga Mankella. Vzhledem k příznivému ohlasu kritiky i publika by v příštích letech mělo dojít k natočení dvou dalších třídílných sérií. (StarsFan)


Související filmy

Série 1Mladý WallanderWallander

Aktualizace: 2024-4-11

Wallander - Na špatné stopě -


Wallander - Na špatné stopě - Kenneth Branagh


Wallander - Na špatné stopě - Kenneth Branagh


Wallander - Na špatné stopě - Kenneth Branagh

WALLANDER informace na internetu

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát WALLANDER online
671





Vyzkoušejte: