Filmové informace

Co jsi dělal za války taťko? csfd

Co jsi dělal za války, taťko?

Info
USA, 1966, 116 min
Žánr
Komedie - Válečný
Režie
Blake Edwards
Hrají
James CoburnDick ShawnSergio FantoniGiovanna RalliAldo RayHarry MorganCarroll O'ConnorVito ScottiThomas HunterLeon AskinJay Novello

Popis filmu Co jsi dělal za války taťko? 1966

Rok 1943: Spojenečtí vojáci na Sicílii právě obsadili strategicky výhodné městečko. Zdejší vojáci jsou však ochotni vzdát se bez boje teprve poté, co proběhne každoroční festival. Kapitán Cash (Dick Shaw) na nátlak svých podřízených, především poručíka Christiana (James Coburn), nakonec svolí, na velitelství nechá odeslat zprávu „Narazili jsme na mírný odpor“ a po pár skleničkách kvalitního vína se sám vrhá do víru oslav. Následujícího rána čeká roztodivně roztroušené vojáky nemilé překvapení. K městu se blíží generál Bolt a oni mají jenom pár minut na to, aby vystřízlivěli, našli své správné uniformy a začali předstírat, že mají věc pod kontrolou. Celá situace se ještě zkomplikuje milostným trojúhelníkem mezi Cashem, krásnou starostovou dcerou a italským kapitánem Oppem. Skutečná válka se všem protiví, proto začíná nefalšovaná hra na vojáky, plná záměn uniforem, zastíracích manévrů a naprosté ignorace veškerých vojenských nařízení. (Matty)



Aktualizace: 2023-10-12

Co jsi dělal za války taťko? - James Coburn  Dick Shawn


Co jsi dělal za války taťko? - James Coburn  Dick Shawn


Co jsi dělal za války taťko? - James Coburn  Dick Shawn


Co jsi dělal za války taťko? - James Coburn  Giovanna Ralli

Co jsi dělal za války, taťko? ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Co jsi dělal za války, taťko? online
37




Vyzkoušejte: