Filmové informace

Rhodský trojúhelník 								 (S01E06) csfd

Rhodský trojúhelník (S01E06)

epizoda

Info
Velká Británie, 1989, 52 min
Žánr
Krimi - Drama - Mysteriózní - Thriller
Režie
Renny Rye
Hrají
David SuchetFrances LowJon CartwrightAnnie LambertPeter SettelenAngela DownTimothy KightleyAl FiorentiniAnthony BensonPatrick MoncktonDimitri Andreas
Téma

Popis epizodau Rhodský trojúhelník (S01E06) 1989

Při své dovolené na řeckém ostrově Rhodos se Poirot stane svědkem konfliktu dvou manželských párů. Ačkoli paní Chantryová svádí pana Golda, její manžel označí právě Golda za iniciátora flirtu. Paní Goldová je z celé aféry nešťastná a Poirot jí doporučuje, aby i s manželem co nejrychleji odjeli z hotelu, než dojde k nějakému zločinu. Oba páry se ale nakonec usmíří a zdá se, že spokojené dovolené nebude již nic stát v cestě. Při společné zábavě se však paní Chantryová napije růžového ginu ze sklenky svého muže a vzápětí umírá na otravu. Chantry obviní z vraždy pana Golda. A to je ta správná chvíle pro Poirotovy malé šedé buňky. Kromě rafinovaného pachatele se detektiv musí vypořádat i s nástrahami místní kuchyně. (Česká televize)



Aktualizace: 2023-11-9
Reklama:

Rhodský trojúhelník 								 (S01E06) -  - Filmer.cz


Rhodský trojúhelník 								 (S01E06) - Timothy Kightley


Rhodský trojúhelník 								 (S01E06) - David Suchet

Rhodský trojúhelník (S01E06) ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Rhodský trojúhelník (S01E06) online
21




Vyzkoušejte: