Filmové informace

Podivná loupež 								 (S01E08) csfd

Podivná loupež (S01E08)

epizoda

Info
Velká Británie, 1989, 50 min
Žánr
Krimi - Drama - Mysteriózní - Thriller
Režie
Edward Bennett
Hrají
David SuchetHugh FraserPhilip JacksonPauline MoranJohn StrideCarmen Du SautoyCiaran MaddenJohn CarsonPhyllida LawAlbert WellingDan Hildebrand
Téma

Popis epizodau Podivná loupež (S01E08) 1989

Je nebezpečné scházet se v zoo s anonymními ženami. Průmyslník lord Mayfield připravuje ve spolupráci s britským ministerstvem obrany výrobu nového stíhacího letounu vynikajících parametrů. Aby mohl ve vývoji pokračovat, potřebuje vyšší finanční účast vlády, ta mu však po skandálu s údajným prodejem houfnic Japonsku nedůvěřuje. Rozhodne se tedy pozvat do svého sídla na víkend paní Vanderlynovou, v minulosti podezřelou ze spolupráce s nacistickým Německem, a použít přísně tajné plány prototypu letounu jako návnadu k jejímu dopadení. Na Poirota se obrátí znepokojená lady Mayfieldová a požádá jej, aby se také dostavil mezi hosty a nenápadně zajistil ostrahu tajných materiálů. Navzdory jeho přítomnosti však z dokumentace zmizí důležitá listina a Poirot musí zasáhnout. V sázce jsou zájmy celé Anglie. Během vyšetřování kapitán Hastings uplatní svou zálibu v rychlé jízdě automobilem. (Česká televize)



Aktualizace: 2023-11-11

Podivná loupež 								 (S01E08) - David Suchet  Ciaran Madden


Podivná loupež 								 (S01E08) - Hugh Fraser  David Suchet


Podivná loupež 								 (S01E08) - John Stride  John Carson


Podivná loupež 								 (S01E08) - Ciaran Madden

Podivná loupež (S01E08) ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Podivná loupež (S01E08) online
15




Vyzkoušejte: