Filmové informace

Plážová párty csfd

Popis filmu Plážová párty 1963

Snímek je prvním v sérii několika velmi úspěšných amerických filmů na téma "plážová párty", které všechny režíroval William Asher. Profesor antropologie Robert Orwell Sutwell v tomto filmu spolu se svou sekretářkou Marianne studuje, většinou s pomocí dalekohledu, sexuální zvyky teenagerů. I když by si profesorova asistentka přála, aby její šéf už přestal myslet na bikiny a surfaře, výzkum přináší první pozorování. Surfující mládež v čele s Frankiem a Dee Dee si příliš sexu neužívá, zato ale hodně zpívá, bojuje s motorkářským gangem, který vede Eric Von Zipper a který Dee Dee v jeden moment dokonce unese, a tancuje na písničky Dicka Dalea a kapely Del Tones. V jednom záběru se překvapivě objevuje i Vincent Price.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Back to the BeachThe Ghost in the Invisible BikiniPárty na lyžíchJak vycpat divoké bikiniVelké plážové bingoPlážová párty 2

Aktualizace: 2024-2-24
Reklama:

Plážová párty -  - Filmer.cz


Plážová párty - Robert Cummings  Dorothy Malone

Plážová párty ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Plážová párty online
12




Vyzkoušejte: