Filmové informace

Malá pražská víla csfd

Malá pražská víla

studentský film

Info
Česko, 2009, 30 min
Žánr
Krátkometrážní - Romantický
Režie
Jan Chramosta
Hrají
Kateřina KroupováOndřej PšeničkaAnna SuchánkováTomáš KepkaAdam KubištaJitka NěmcováVojtěch MoravecRomana GoščíkováJohana Vaňousová

Popis studentský filmu Malá pražská víla 2009

Malá Pražská Víla seděla v okně a poslouchala zvuky města, když v tom zaslechla Aničku a Petra, dva mladé lidi, kteří měli v domě byt právě pod ní. Víla se už dlouho chtěla s Petrem seznámit a náhle ucítila, že je ta pravá chvíle. Ve své malé kuchyňce zacpala umyvadlo a pustila vodu. Voda brzy umyvadlo vyplnila a začala přetékat. Víla tu postupující spoušť nejprve jen fascinovaně sledovala a pak si lehla na podlahu a začala se s ní mazlit. Mezitím Petr, ještě ne úplně vzpamatovaný z hádky se svou dívkou, postavil vodu na sporák. Chtěl vařit špagety. Ze stropu mu ale začala kapat voda přímo do hrnce. Petr šel nahoru a když mu Víla otevřela dveře, nestačil se divit.. tak začíná tento příběh. (ČSFD)



Aktualizace: 2024-3-2
Reklama:

Malá pražská víla -  - Filmer.cz


Malá pražská víla - Ondřej Pšenička


Malá pražská víla -  - Filmer.cz

Malá pražská víla CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Malá pražská víla online
7




Vyzkoušejte: