Filmové informace

Dvacet čtyři černých kosů 								 (S01E04) csfd

Dvacet čtyři černých kosů (S01E04)

epizoda

Info
Velká Británie, 1989, 51 min
Žánr
Krimi - Drama - Mysteriózní - Thriller
Režie
Renny Rye
Hrají
David SuchetHugh FraserPhilip JacksonPauline MoranRichard HowardTony AitkenCharles PembertonGeoffrey LarderDenys HawthorneHolly De JongClifford Rose
Téma

Popis epizodau Dvacet čtyři černých kosů (S01E04) 1989

Hercule Poirot obědvá ve své oblíbené londýnské restauraci. Od servírky se dozvídá o podivné změně v chování jednoho z pravidelných hostů. Malíř Henry Gascoigne, který si u nich vždy v úterý a ve čtvrtek dává své menu, se náhle začal objevovat v jiné dny a objednává si jídlo, kterého by se dříve ani nedotkl. Poirota tato záležitost velice zaujme. Další den přinesou noviny zprávu o Henryho tragické smrti. To je chvíle pro detektivův vytříbený úsudek. Začíná rozplétat jemné předivo případu rafinované vraždy. Další záhadu pro Poirota představuje také anglický národní sport kriket. Podle vlastních slov nezná žádnou jinou hru, ve které by si ani sami hráči nebyli jisti pravidly. (Česká televize)



Aktualizace: 2023-10-25
Reklama:

Dvacet čtyři černých kosů 								 (S01E04) - David Suchet  Philip Jackson


Dvacet čtyři černých kosů 								 (S01E04) - David Suchet  Hugh Fraser


Dvacet čtyři černých kosů 								 (S01E04) - David Suchet

Dvacet čtyři černých kosů (S01E04) ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Dvacet čtyři černých kosů (S01E04) online
16




Vyzkoušejte: