Filmové informace

Peklo za mřížemi csfd

Peklo za mřížemi

Info
USA - Západní Německo, 1983, 95 min
Žánr
Drama - Akční - Krimi
Režie
Paul Nicholas
Hrají
Linda BlairJohn VernonSybil DanningTamara DobsonStella StevensHenry SilvaRobert MianoNita TalbotLouisa MoritzMonique GabrielleMichael Callan
Téma

Popis filmu Peklo za mřížemi 1983

To, co tyto ženy přivedlo do vězení není nic v porovnání s tím, co budou muset udělat, aby se zachránily. 2000 vězněných žen ztratilo vše co měly kromě odvahy a síly k přežití. Carol (Linda Blairová), která není zvyklá na hrubý vězeňský život, je přinucena být svědkem otřesných událostí v nápravném zařízení pro ženy. Suroví vězeňští strážníci znásilňují vězněné ženy a mučí je bez jakýchkoliv skrupulí. Vraždy vězněných probíhají nepozorovaně a každá, byť sebemenší stopa důstojnosti se ztrácí. Nekonečná hrubost, porušování všech vězeňských a lidských norem, boj o moc, obchod s drogou pod kontrolou vedení věznice donutí Carol k podniknutí zoufalého kroku a ona uteče z pekla. (Vidcom)


Související filmy

Chained Fury: Lesbian Slave DesiresGirl Camp 2004: Lesbian FleshpotsPoslední oběťTemné zpovědiPeklo v řetězech II

Aktualizace: 2024-1-19

Peklo za mřížemi -  - Filmer.cz


Peklo za mřížemi - Sybil Danning  Greta Blackburn


Peklo za mřížemi -  - Filmer.cz


Peklo za mřížemi - Linda Blair

Peklo za mřížemi ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Peklo za mřížemi online
159





Vyzkoušejte: