Filmové informace

Kočky csfd

Kočky

Info
Francie, 1964, 97 min (Alternativní 94 min)
Žánr
Krimi - Drama - Thriller
Režie
René Clément
Hrají
Alain DelonJane FondaLola AlbrightSorrell BookeCarl StuderAndré OumanskyArthur HowardGeorge GaynesAnnette PoivreMarc MazzaJacques Bézard
Téma

Popis filmu Kočky 1964

Alain Delon a Jane Fondová – on prchá, ona číhá... Marc Borel je bezvýznamný tenisový trenér, možná gigolo, jak se komu líbí. Jeho život by mohl plynout i nadále lehce a bezstarostně, kdyby nesvedl manželku mafiánského bose Mac Keena. Podaří se mu utéct Mac Keenovým zabijákům do Evropy a doufá, že na slunné francouzské Riviéře se dobře skryje a bude žít dál svůj život, na který je zvyklý. Ale i tam ho dostihnou pistole zabijáků. Ukryje se v útulku pro bezdomovce, kam chodí krásná vdova Barbara a její sestřenice Melinda s laskavou tváří charity. Marcovi nabídnou místo řidiče. Marc ovšem netuší, že se stal součástí do detailu promyšleného plánu, v němž má on sehrát tragickou roli. (Česká televize)



Aktualizace: 2023-10-31

Kočky - Alain Delon  Jane Fonda


Kočky - Alain Delon


Kočky - Jane Fonda


Kočky - Alain Delon

Kočky ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Kočky online
49




Vyzkoušejte: