Filmové informace

André Rieu Walzertraum csfd

André Rieu - Walzertraum

koncert

Info
2002
Žánr
Hudební - Dokumentární
Režie
Jean-Philippe Rieu
Hrají
André Rieu

Popis koncertu André Rieu Walzertraum

Fenomenální nizozemský houslista André Rieu a jeho orchestr Johanna Strausse se vydali na okružní cestu Středomořím na výletní lodi. A samozřejmě, jak už název Walzertraum (Valčíkový sen) napovídá, s valčíky. A nejen s nimi. Orchestr hraje skladby typické pro zemi, kolem níž loď pluje (Francie, Španělsko, Itálie), ale nahlédl i do Holandska a Vídně. Na koncertu jsou přítomni všichni cestující včetně kapitána lodi a posádky. Celý koncert je zakončen skladbou Strauss & Co, jíž orchestr hraje již několik let a která je sestavena z těch nejlepších valčíku Johanna Strausse. Na DVD se v bonusových materiálech nachází ještě skladby Ohne Sorgen, Marino Waltz a Die kleine Kneipe. Seznam skladeb: 01. Schwarze Augen 02. Die Kleine Kneipe 03. Qué Sera Sera 04. Die Lustige Witwe 05. Das Alte Schloss 06. Granada 07. Sous Le Ciel De Paris 08. Un Amour Perdu 09. My Heart Will Go On (Titelmelodie Titanic) 10. Mein Liebeslied Muss Ein Walzer Sein 11. Edelweiss 12. Holzschuhtanz 13. Strauss & Co (Komiks)


Související filmy

André Rieu a přáteléHome for ChristmasFiesta MexicanaAndré Rieu - Live in Maastricht 2011André Rieu - Ich hab' mein Herz in Heidelberg verlorenAndre Rieu v Maastrichtu

Aktualizace: 2024-4-23
Reklama:

André Rieu Walzertraum -  - Filmer.cz


André Rieu Walzertraum - André Rieu


André Rieu Walzertraum - André Rieu


André Rieu Walzertraum -  - Filmer.cz

André Rieu - Walzertraum ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát André Rieu - Walzertraum online
38




Vyzkoušejte: