Filmové informace

Morgan případ zralý k léčení csfd

Morgan, případ zralý k léčení

Info
Velká Británie, 1966, 97 min
Žánr
Komedie - Drama
Režie
Karel Reisz
Hrají
David WarnerVanessa RedgraveIlija DžuvalekovskiPeter CellierBekim FehmiuRobert StephensGraham CrowdenJohn RaeBrian WildeTim Condren

Popis filmu Morgan případ zralý k léčení 1966

Morgan Delt (David Warner) je anarchisticky smýšlející excentrický umělec z Londýna, kterého jeho iracionální snění, neustálé asociativní komparace vlastních životních situací s chováním divokých zvířat a adorace komunistických ikon přivedly až k rozvodu s manželkou Leonií (Vanessa Redgrave). Leonie, která do manželství vnesla majetek a rozvodem ho zase získala, se navíc hodlá vdát za zámožného obchodníka s uměním Charlese Napiera (Robert Stephens). Zoufalý Morgan začne jejich vztah systematicky sabotovat, a Leonii, která svého bývalého manžela stále miluje a zároveň ho nemůže ani vystát, Morganovo bezhlavě oddané chování baví. Když bombový útok, kostlivec v posteli ani další z podobně bláznivých pokusů Leonii od plánované svatby neodradí, Morgan se uchýlí k zoufalému činu a s pomocí přítele wrestlera Wallyho zvaného Gorila ženu unese do waleské pustiny daleko od civilizace. (dopitak)



Aktualizace: 2024-4-24
Reklama:

Morgan, případ zralý k léčení ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Morgan, případ zralý k léčení online
7




Vyzkoušejte: