Filmové informace

Silvestr hravý a dravý csfd

Silvestr hravý a dravý

pořad

Info
Československo, 1978, 178 min
Žánr
Zábavný - Hudební
Režie
Ján Roháč
Téma

Popis pořadu Silvestr hravý a dravý 1978

Druhý legendární silvestrovský pořad s Vladimírem Menšíkem... Televizní silvestrovské pořady patří v historii televizní zábavy k legendám. Připomeňme si tedy jeden z nejlepších silvestrovských pořadů, Silvestr 1977, moderovaný vynikajícím hercem a komikem Vladimírem Menšíkem. Ten na pódiu přivítá řadu osobností hereckého, hudebního i televizního nebe. Za některé z nich můžeme zmínit Miloše Kopeckého, Karla Gotta, Helenu Vondráčkovou, Jiřího Sováka, Miroslava Horníčka, Luďka Sobotu, Dagmar Veškrnovou (Havlovou), Vladimíra Dvořáka a celou řadu dalších. A proto si můžete být jisti, že se na závěr roku budete výborně bavit v té nejlepší společnosti populárních osobností a skvělého humoru. (Česká televize)


Související filmy

Silvestr 1979 - Hrajeme si jako dětiSilvestr na přání aneb Čí jsou hory KavčíSilvestrstrojSilvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli

Aktualizace: 2023-11-2

Silvestr hravý a dravý -  - Filmer.cz


Silvestr hravý a dravý - Jiřina Bohdalová  Vladimír Menšík


Silvestr hravý a dravý - Vladimír Menšík


Silvestr hravý a dravý -  - Filmer.cz

Silvestr hravý a dravý CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Silvestr hravý a dravý online
10




Vyzkoušejte: