Filmové informace

Ztrácím tě lásko csfd

Ztrácím tě, lásko

TV film

Info
Československo, 1978, 85 min
Žánr
Krimi - Drama - Psychologický
Režie
Eva Sadková
Hrají
Jana HlaváčováPetr HaničinecViktor PreissJiří AdamíraFrantišek VicenaMilan KlásekJiří KlemKarel HáblLenka KořínkováVěra KoktováVáclav Luks

Popis tv filmu Ztrácím tě lásko 1978

Drsné zákulisí světa gramofonového průmyslu, slavných hvězd populární hudby a tvrdého zápolení o přízeň publika. Televizní adaptace detektivního příběhu P. Boileaua a T. Narcejaca. Manželství úspěšné francouzské umělecké dvojice, šansoniérky Evy (J. Hlaváčová) a skladatele jejích melodií Maurice (P. Haničinec) je v krizi. Eva věnuje zájem a lásku začínajícímu klavíristovi Filipovi (V. Preiss) a je rozhodnuta se s Mauricem rozejít. Ten milence překvapí, v opilosti vyvolá hádku, napadne Filipa, který ho ve rvačce nešťastnou náhodou zabije. Ze strachu před skandálem, který by ohrozil kariéru obou, Filip mrtvolu zaveze Mauricovým autem na venkov, kde nainscenuje Mauricovu smrt jako automobilové neštěstí. Policie to potvrdí. Evě a Filipovi ale začnou docházet gramofonové desky, na nichž je nahrán poslední vynikající Mauricův šanson Ztrácím tě, lásko, s výhrůžkami... (Česká televize)



Aktualizace: 2024-4-4

Ztrácím tě lásko -  - Filmer.cz


Ztrácím tě lásko - Jana Hlaváčová  Jiří Adamíra


Ztrácím tě lásko - Viktor Preiss  Petr Haničinec


Ztrácím tě lásko - Jiří Klem  Lenka Kořínková  Karel Hábl

Ztrácím tě, lásko CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Ztrácím tě, lásko online
46




Vyzkoušejte: