Filmové informace

Vražda kouř a stíny 								 (S08E02) csfd

Vražda, kouř a stíny (S08E02)

epizoda

Info
USA, 1989, 1 h 31 min
Žánr
Krimi - Drama - Mysteriózní - Thriller
Režie
James Frawley
Hrají
Peter FalkFisher StevensMolly HaganNan MartinSteven HillElizabeth RuscioRobert MadridTime WintersJeff PerryJerome GuardinoAl Pugliese

Popis epizodau Vražda kouř a stíny (S08E02) 1989

Sebestředný, ale úspěšný mladý filmový režisér Alex Bradley je specialistou na trikové filmy. Jednoho dne jej ve studiu navštíví kamarád z dětství Leonard Fisher. Není to však příjemná návštěva. Leonard se léta domníval, že jeho sestra se kdysi zabila při dopravní nehodě. Teď má však důkaz, že k tomu došlo při natáčení Alexova amatérského filmu. Alex se v zájmu kariéry chtěl vyhnout skandálu a nechal zraněnou raději zemřít, než aby přiznal svůj podíl na její nehodě. Ze strachu před prozrazením teď Alex Leonarda zavraždí, a to elektrickým proudem ve venkovní dekoraci městské ulice. Tělo odklidí na vzdálenou pláž. Avšak poručík Columbo najde na místě nálezu stopu, která jej zavede do Alexova studia… (Česká televize)



Aktualizace: 2023-11-13
Reklama:

Vražda kouř a stíny 								 (S08E02) -  - Filmer.cz


Vražda kouř a stíny 								 (S08E02) - Fisher Stevens  Peter Falk


Vražda kouř a stíny 								 (S08E02) - Fisher Stevens

Vražda, kouř a stíny (S08E02) ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Vražda, kouř a stíny (S08E02) online
7




Vyzkoušejte: