Filmové informace

Alfovy výjimečné Vánoce část 1 								 (S02E12) csfd

Alfovy výjimečné Vánoce: část 1. (S02E12)

epizoda

Info
USA, 1987, 21 min
Žánr
Komedie - Rodinný - Sci-Fi
Režie
Tom Patchett
Hrají
Max WrightAnne SchedeenAndrea ElsonBenji GregoryCleavon LittleGlenn WithrowMolly HaganCarl FranklinPaul FuscoKeri Houlihan
Téma

Popis epizodau Alfovy výjimečné Vánoce část 1 (S02E12) 1987

Do Vánoc zbývá jen pár hodin a rodina Tannerových (otec Willie, matka Kate, děti Lynn a Brian) spolu s mimozemšťanem Alfem, který u nich už nějakou dobu žije, přijíždějí do lesní chaty oslavit a užít si Vánoce. Tato chata patří panu Foleyovi. Willie, který zde trávil v dětském věku Vánoce se svými rodiči, si přeje, aby jeho manželka a děti poznaly úchvatnou atmosféru zdejších Vánoc a měly stejně krásné vzpomínky jako má on. Ještě před začátkem štědrovečerní noci se zde zastaví majitel chaty pan Foley, aby popřál rodině Tannerových veselé Vánoce a dal jim svůj dárek, přičemž se zmíní o tom, že ještě jede do nemocnice, kam veze nemocným dětem hračky. To zaujme Alfa, který to zpovzdálí zaslechne a tajně vleze do auta s tím, že z hraček v autě vybere vánoční dárky pro svou lidskou rodinu, jenže než stihne vybrat dárky, vůz se rozjede a Alf tak nechtěně míří do nemocnice, kde o štědrovečerní noci udělá radost malé umírající holčičce, pomůže s porodem dítěte a po cestě z nemocnice také zachrání jeden lidský život. Díky téhle noci Alf pozná pravý smysl a význam Vánoc a uvědomí si, jak malicherné jsou problémy, které musí řešit on v porovnání s těmi opravdovými lidskými tragédiemi. (freddy)



Aktualizace: 2023-10-15
Reklama:

Alfovy výjimečné Vánoce část 1 								 (S02E12) -  - Filmer.cz

Alfovy výjimečné Vánoce: část 1. (S02E12) ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Alfovy výjimečné Vánoce: část 1. (S02E12) online
23




Vyzkoušejte: