Filmové informace

Hunger Games Vražedná pomsta csfd

Popis filmu Hunger Games Vražedná pomsta 2013

Katniss Everdeen a Peeta Mellark se po šokujícím vítězství v 74. ročníku Hunger Games vrací domů. Jako vítězové musí ale brzy domov a své rodiny znovu opustit a vydat se na okružní jízdu po všech krajích Panemu. Jejich úkolem je bavit lidi, oproti očekávání Kapitolu ale Katniss a její příběh inspiruje ke vzpouře. Během turné po krajích Panemu Katniss vycítí, že se neodvratně schyluje k revoluci. Hlavní město ale stále drží moc pevně ve svých rukou a prezident Snow není člověk, se kterým je dobré si zahrávat. Ve vhodný čas, ve vhodný moment, Katniss Everdeen musí být zlikvidována. Sílu Kapitolu mají symbolizovat přípravy na 75. Hry, které skrývají překvapení a rozhodnou o budoucnosti celého Panemu. Katniss a Peeta musí zpět do arény. (Bontonfilm)


Související filmy

Hunger Games: Balada o ptácích a hadechHunger Games: Síla vzdoru 2. částHunger Games: Síla vzdoru 1. částHunger GamesMortal Kombat Legends: Cage MatchThe Running Man

Aktualizace: 2023-10-31

Hunger Games Vražedná pomsta - Jennifer Lawrence  Josh Hutcherson


Hunger Games Vražedná pomsta - Sam Claflin  Jennifer Lawrence


Hunger Games Vražedná pomsta - Liam Hemsworth


Hunger Games Vražedná pomsta - Willow Shields  Jennifer Lawrence

HUNGER GAMES: VRAŽEDNÁ POMSTA informace na internetu

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát HUNGER GAMES: VRAŽEDNÁ POMSTA online
31072





Vyzkoušejte: