Filmové informace

Přízrak z masa a kostí 								 (S05E01) csfd

Přízrak z masa a kostí (S05E01)

epizoda

Info
Velká Británie, 1989, 2 h 10 min
Žánr
Drama - Krimi - Mysteriózní
Režie
Alan Macmillan
Hrají
Mark McManusJames MacPhersonTony RohrSimon DonaldIain AndersStuart DavidsDuncan BellGordon FultonRobert CavanahMichael NardoneNeil Connery

Popis epizodau Přízrak z masa a kostí (S05E01) 1989

Předvánoční čas. Povolání detektiva občas člověka zavede na nečekaná místa. Inspektor Taggart se účastní svatby Janie Rossové, která se zamilovala do odsouzeného bankovního lupiče Charlieho Forbese a rozhodla se s ním spojit svůj život. V té chvíli ještě nikdo netuší, jak krátký ten život má být. Druhého dne ráno je její tělo objeveno v postranní uličce, kde ji někdo opakovaně surově přejel autem. Její smrt mohla souviset s nikdy neobjevenou kořistí z Charlieho loupeže. Nebo také s hororovými RPG hrami, kterým holdovala se skupinou podobně založených přátel. V paralelním příběhu sledujeme drobného kriminálníka Martina Duffyho, který se shodou okolností dostal k výbušninám. S horkým zbožím mu má pomoci kumpán z hospody a bývalý kasař George McKnight, jenž plánuje svou poslední velkou akci. (Česká televize)



Aktualizace: 2024-4-19
Reklama:

Přízrak z masa a kostí 								 (S05E01) -  - Filmer.cz


Přízrak z masa a kostí 								 (S05E01) -  - Filmer.cz


Přízrak z masa a kostí 								 (S05E01) -  - Filmer.cz

Přízrak z masa a kostí (S05E01) ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Přízrak z masa a kostí (S05E01) online
11




Vyzkoušejte: