Filmové informace

Borsalino a spol. csfd

Borsalino a spol.

Info
Francie - Itálie - Západní Německo, 1974, 110 min (Alternativní 101 min)
Žánr
Krimi - Drama - Akční
Režie
Jacques Deray
Hrají
Alain DelonRiccardo CucciollaDaniel IvernelReinhard KolldehoffAndré FalconLionel VitrantAdolfo LastrettiGreg GermainPierre KoulakMarius LaureySerge Davri
Téma

Popis filmu Borsalino a spol. 1974

Válka gangů v marseillském podsvětí třicátých let, kde jedinou dorozumívací řečí byly kulky... Roch Siffredi (Alain Delon) má roku 1934 francouzskou Marseille pevně ve svých rukou. Ale jen do chvíle, kdy se do přístavního města pokouší dostat italská mafie. Jeho přítel Francois Capella je zabit a Roch sám je unesen a vězněn lidmi z Volponeho klanu. Po systematickém ponižování a mučení se mu podaří uprchnout do Itálie. Je bez přátel, bez peněz, zcela na dně a přesto chystá pomstu. Jako uragán se vřítí do Marseille a systematicky ničí budovanou říši vetřelecké mafie. „Zabij mě pomalu,“ řekne jednoho dne s nenávistným pohledem svému rivalu Volponemu, „Jen jeden z nás přežije!“ (Česká televize)


Související filmy

Borsalino

Aktualizace: 2023-11-9

Borsalino a spol. -  - Filmer.cz


Borsalino a spol. - Riccardo Cucciolla


Borsalino a spol. -  - Filmer.cz


Borsalino a spol. - Lionel Vitrant

Borsalino a spol. ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Borsalino a spol. online
91





Vyzkoušejte: