Filmové informace

Návrat velkého blondýna csfd

Návrat velkého blondýna

Info
Francie, 1974, 81 min (Alternativní 77 min)
Žánr
Komedie
Režie
Yves Robert
Hrají
Pierre RichardJean CarmetJean RochefortMireille DarcColette CastelJean BouiseHenri GuybetYves RobertPaul Le PersonMichel DuchaussoyHervé Sand

Popis filmu Návrat velkého blondýna 1974

Když hraje na housle, je obdivuhodný, když si hraje na agenta, je k popukání. Pierre Richard postrach tajných služeb... Houslista Francois Perrin byl zcela náhodně vybrán v davu na letišti jako vějička, na kterou se měl chytit ctižádostivý náměstek velitele tajné služby plukovník Milan. Ten se totiž chystal intrikami zkompromitovat nejvyššího šéfa a obsadit tak jeho místo. Náměstek Milan strojil na záhadného velkého blondýna ty nejdůmyslnější léčky, poslal na něj svou nejsvůdnější a nejschopnější agentku Christinu a pak už měl jediné přání – zlikvidovat ho. Ale vše se mu jaksi vymklo z rukou: Christina se do Perrina zamilovala a do pečlivě nastražených pastí padali především Milanovi lidé a posléze i on sám... Pokračování veleúspěšné komedie režiséra Yvese Roberta Velký blondýn s černou botou, patří mezi to nejlepší ze zlatého fondu francouzské komedie. (Česká televize)


Související filmy

Muž s červenou botouVelký blondýn s černou botou

Aktualizace: 2023-10-17

Návrat velkého blondýna - Mireille Darc  Pierre Richard


Návrat velkého blondýna - Pierre Richard


Návrat velkého blondýna - Pierre Richard


Návrat velkého blondýna - Pierre Richard  Mireille Darc

Návrat velkého blondýna CZ dabing ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Návrat velkého blondýna online
249





Vyzkoušejte: