Filmové informace

Scapinova šibalství csfd

Scapinova šibalství

divadelní záznam

Info
Česko, 2012, 128 min
Žánr
Komedie
Režie
Ondřej Kepka
Hrají
Matouš RumlMiroslav Babuský

Popis divadelní záznamu Scapinova šibalství 2012

Matouš Ruml v titulní roli slavné Molierovy komedie o chytrém sluhovi a napálených skrblících. Záznam představení Městského divadla Mladá Boleslav.  Záznam inscenace Scapinova šibalství Městského divadla Mladá Boleslav v režii Jana Nováka, je barevné, plnokrevné divadlo, s jakým se dnes na scéně setkáme zřídka. Klasická komedie o šibalském sluhovi, který svým umem a obratností dokáže pomoci dvěma zamilovaným mladým pánům svést boj se zarputilostí jejich zkostnatělých otců, byla od začátku připravena pro Matouše Rumla. Jeho Scapino má v sobě odvahu, čirou radost ze života, kočičí pohyblivost a zdá se, jako by všechny ty nápady, kterými obluzuje staré pány, byly opravdu z jeho hlavy.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Les Fourberies de ScapinLes Fourberies de ScapinLe Ravissement de ScapinLes Fourberies de ScapinScapinova šibalstvíLes Fourberies de Scapin

Aktualizace: 2024-4-25

Scapinova šibalství -  - Filmer.cz


Scapinova šibalství - Matouš Ruml


Scapinova šibalství - Matouš Ruml


Scapinova šibalství - Matouš Ruml

Scapinova šibalství CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Scapinova šibalství online
337





Vyzkoušejte: