Filmové informace

As Long as Theyre Happy csfd

As Long as Theyre Happy

Info
Velká Británie, 1955, 91 min
Žánr
Komedie - Muzikál - Drama
Režie
J. Lee Thompson
Hrají
Jack BuchananJanette ScottJeannie CarsonBrenda De BanzieDiana DorsHugh McDermottAthene SeylerJoan SimsNigel GreenCharles HawtreyJoan Hickson

Popis filmu As Long as Theyre Happy 1955

Americký zpěvák Bobby Denver (Jerry Wayne), idol všech svobodných dívek i vdaných paniček po celé Británii, přijíždí na svou první návštěvu země. Šestnáctiletá Gwen, dcera burzovního makléře Johna Bentleyho (Jack Buchanan), je do krásného zpěváka celá pryč, a vymyslí proto malou lest. Nechá Denverovi podstrčit své telefonní číslo, a aby ho nalákala k návštěvě, předstírá, že je sekretářkou ředitele filmové společnosti Rank. Zbožňovaný Američan se tak náhle ocitá mezi nic netušícími členy Bentleyovic rodiny a toto setkání přináší spoustu starostí zejména otci Johnovi, který na rozdíl od své ženy a svých tří dcer nemůže načesaného seladona ani vystát. Jak to jen zařídit, aby je jejich obdiv dostatečně rychle přešel? Nastěhovat si Bobbyho do domu a doufat, že se v soukromí chová jako každý jiný chlap! (dopitak)



Aktualizace: 2024-4-25
Reklama:

As Long as Theyre Happy -  - Filmer.cz


As Long as Theyre Happy - Jeannie Carson  Brenda De Banzie


As Long as Theyre Happy - Brenda De Banzie  Jack Buchanan  Jeannie Carson

As Long as Theyre Happy ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát As Long as Theyre Happy online
10




Vyzkoušejte: