Filmové informace

Tarzan and the Slave Girl csfd

Popis filmu Tarzan and the Slave Girl 1950

Ve druhém příběhu z džungle čeká Lexe Barkera coby Tarzana setkání hned s několika domorodými kmeny. Záhadné zmizení nagaské ženy přiměje Tarzana a Jane k pátrání, při němž je Jane unesena. Nagasané s Tarzanem se pokouší únosce dohonit, ale marně. Zjistí alespoň, že nevítaní vetřelci patří k Lioniňanům, záhadnému vzdálenému kmenu uctívajícímu neobvyklá božstva. Tento národ, postižený silně nakažlivou chorobou, unáší v džungli ženy ve snaze zabránit svému vymření. Tarzan vyhledá ve vesnici doktora Campbella, jehož sérum může domorodce uzdravit. Výpravu teď čeká náročná cesta, vedoucí mimo jiné přes území nepřátelských Wadisů, válečníků dokonale maskovaných v keřích, kteří po svých protivnících foukačkami střílí otrávené šipky. (dopitak)


Související filmy

Legenda o TarzanoviTarzanTarzan and the TrappersTarzan the MagnificentTarzan, the Ape ManTarzanovo největší  dobrodružství

Aktualizace: 2024-3-22

Tarzan and the Slave Girl -  - Filmer.cz


Tarzan and the Slave Girl - Lex Barker


Tarzan and the Slave Girl - Denise Darcel  Arthur Shields


Tarzan and the Slave Girl - Lex Barker  Vanessa Brown  Arthur Shields

Tarzan and the Slave Girl ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Tarzan and the Slave Girl online
57





Vyzkoušejte: