Filmové informace

Také andělé jedí fazole csfd

Také andělé jedí fazole

Info
Itálie - Francie - Španělsko, 1973, 118 min
Žánr
Akční - Komedie - Krimi
Režie
Enzo Barboni
Hrají
Giuliano GemmaBud SpencerRobert MiddletonFranca ScagnettiSalvatore BaccaroGiovanni CianfrigliaRiccardo PizzutiEnrico ChiappafreddoEmilio MessinaGeorge RigaudMario Brega

Popis filmu Také andělé jedí fazole 1973

Bud Spencer jako silák Charlie, který neublíží ani mouše. Potíž je v tom, že právě na ubližování si ho mafie najala… Zmrzlinář Sonny a zápasník Charlie jsou dva kumpáni, kteří mají věčně hluboko do kapsy. Když je do svých služeb přijme mafiánský boss Angelo, zdá se, že se na ně konečně usmálo štěstí. Na drsné metody podsvětí jsou však ti dva příliš velcí dobráci, a když dostanou za úkol vymáhat dluhy od těch nejchudších, padne definitivně kosa na kámen. Angelo však pro dva novodobé Robiny Hoody, kteří místo mlácení ještě chudým půjčují ze svého, nemá pražádné pochopení. Charlieho smrtící údery a Sonnyův důvtip tak nakonec přece jen dojdou uplatnění – jen trochu jinak, než gangsteři čekali. (Česká televize)



Aktualizace: 2023-10-16

Také andělé jedí fazole - Bud Spencer  Giuliano Gemma  Enrico Chiappafreddo


Také andělé jedí fazole - Bud Spencer  Giuliano Gemma


Také andělé jedí fazole -  - Filmer.cz


Také andělé jedí fazole - Bud Spencer  Giuliano Gemma

Také andělé jedí fazole ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Také andělé jedí fazole online
70





Vyzkoušejte: