Filmové informace

Příběh středního útočníka csfd

Příběh středního útočníka

TV film

Info
Československo, 1973, 66 min
Žánr
Drama - Sportovní
Režie
Zdeněk Havlíček
Hrají
Jaromír HanzlíkVáclav SloupJana VaňkováSvatopluk MatyášKarel VochočJosef KobrKarel BartoňBedřich KollinerPřemysl MatoušekJan OdlJiří Wimmer

Popis tv filmu Příběh středního útočníka 1973

Jaromír Hanzlík v roli úspěšného hokejisty v televizní hře ze sportovního prostředí... Ota Meduna je výborný hokejista, podle mínění spoluhráčů však příliš „měkký“, protože odmítá oplácet fauly soupeřům. Je vybrán do širšího reprezentačního týmu, kde se znovu setká se starým známým Šmerdou. Seznámí se s půvabnou servírkou Janou a brzy se s ní ožení. Po prohře týmu je odvolán trenér a na jeho místo nastoupí ing. Klusák, který do klubu zlanaří Šmerdu. Ten se brzy stane nejlepším hráčem týmu, k nespokojenosti Jany, která se domnívá, že manžel má na víc, než jen Šmerdovi přihrávat. Šmerda a Ota jsou záhy vybráni do reprezentačního mužstva. Šmerda si však poraní nohu, a tak musí Ota na zápas se Švédy nastoupit sám. Když se vrátí domů, zjistí, že Jana má u sebe milence: Šmerdu. Druhý den dá vedení klubu ultimátum: nechce už dál se Šmerdou hrát… (Česká televize)



Aktualizace: 2024-4-19

Příběh středního útočníka -  - Filmer.cz


Příběh středního útočníka - Jaromír Hanzlík


Příběh středního útočníka - Bedřich Kolliner  Přemysl Matoušek  Karel Vochoč


Příběh středního útočníka - Karel Vochoč  Jaromír Hanzlík

Příběh středního útočníka CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Příběh středního útočníka online
8




Vyzkoušejte: