Filmové informace

Sadománia csfd

Sadománia

neoficiální název

Info
Španělsko - Západní Německo, 1981, 103 - 84 min
Žánr
Akční - Dobrodružný - Pornografický - Drama
Režie
Jesús Franco
Hrají
Ajita WilsonAndrea GuzonUrsula BuchfellnerAntonio MayansOtto RetzerJesús FrancoAntonio RossNadine PascalMarie Luise Lusewitz
Téma

Popis neoficiální názevu Sadománia 1981

Čerství novomanželé projíždějí na svatební cestě kolem zdánlivě opuštěné haciendy, u které se rozhodnou zastavit, aby si na tichém místě vzájemně projevili přízeň. Místo však není zdaleka opuštěné, ve skutečnosti jde o "ženskou věznici" a oni jsou okamžitě zajati jejími strážkyněmi. Novomanžel je propuštěn, pohledná novomanželka je však nucena obléci stejnokroj - miniaturní jeansové kraťásky - a spolu s ostatními vězenkyněmi manuálně pracovat v dole. Tajemné místo má svá vlastní pravidla, určovaná správcem věznice, jeho ženou a hlavní dozorkyní. Ti své svěřenkyně značně terorizují: na nebohé, většinou blonďaté a hlavně dobře rostlé vězenkyně pořádají hony a ukájejí na nich své zvrhlé sexuální choutky. Odehnaný manžel se však nehodlá se situací jen tak smířit, a tak se znovu objevuje na scéně, aby svou atraktivní choť vyrval ze spárů sexem posedlých uzurpátorů... (krvavamera)



Aktualizace: 2023-11-5

Sadománia -  - Filmer.cz


Sadománia -  - Filmer.cz


Sadománia -  - Filmer.cz


Sadománia -  - Filmer.cz

Sadománia ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Sadománia online
607





Vyzkoušejte: