Filmové informace

Godzilla Duel megasaurů csfd

Popis neoficiální názevu Godzilla Duel megasaurů 1991

Spisovatel Terasawa je přesvědčen, že objevil skutečný původ a historicky první objevení Gojiry, který se váže k roku 1944, kdy americká vojska zaútočila na malý ostrov Lagos v jižním Pacifiku. Tehdy údajně pomohl japonským vojákům obrovský dinosaurus. To však vehementně popírá tehdejší velitel jednotky a dnes bohatý obchodník Shindo. Aby toho nebylo málo, na Fuji přistane UFO, které se pokusí zkontaktovat s pozemšťany. Tři „návštěvníci“ z rasy Futurians přicházejí z daleké budoucnosti a přinesli sebou strašlivé zprávy. V roce 2204 bude Japonsko kompletně zničeno zuřivou Gojirou a oni přiletěli požádat o pomoc. Chtějí společně s několika dobrovolníky odcestovat časem do roku 1944 na ostrov Lagos a odstranit Gojiru z dosahu ostrova dřív, než tam později vybuchne jaderná bomba. Mise se nakonec zdaří, jen si nikdo nevšimne, že na místě nechají mimozemšťané místo Gojiry tři podivné zlaté okřídlené tvory a vrátí se zpět do přítomnosti. V tu chvíli začnou Futurians vydírat japonskou vládu, aby se jim celá země podrobila. Ta s tím však nesouhlasí a tak na ní mimozemšťané vypustí King Ghidoraha, který začne ihned pustošit velká města. Terasawa společně s několika přáteli a mimozemskou dívkou Emmy musejí urychleně přijít na způsob, jak navrátit zpět Gojiru. Ta jediná se mu totiž může postavit. (SOLOM.)


Související filmy

GAMERA: ZnovuzrozeníGodzilla Minus OneGodzilla: Hoši o kú monoGodzilla: Kessen kidó zóšoku tošiGodzilla: Kaidžú wakuseiŠin Godžira

Aktualizace: 2024-3-19

Godzilla Duel megasaurů -  - Filmer.cz


Godzilla Duel megasaurů -  - Filmer.cz


Godzilla Duel megasaurů -  - Filmer.cz


Godzilla Duel megasaurů -  - Filmer.cz

Godzilla: Duel megasaurů ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Godzilla: Duel megasaurů online
220





Vyzkoušejte: