Filmové informace

Angelika a sultán csfd

Angelika a sultán

Info
Francie - Itálie - Západní Německo, 1968, 105 min (Alternativní 94 min)
Žánr
Romantický - Historický - Dobrodružný
Režie
Bernard Borderie
Hrají
Michèle MercierRobert HosseinJean-Claude PascalAly Ben AyedHelmuth SchneiderRoger PigautJacques SantiSieghardt RuppEttore ManniErno CrisaArturo Dominici
Téma

Popis filmu Angelika a sultán 1968

Z chudého šlechtického statku, přes šťastné manželství v pohádkově bohatém zámku, chudobu, pařížské podsvětí, králův dvůr a přízeň, pirátskou loď i tržiště s otrokyněmi – taková byla cesta krásné Angeliky za její životní láskou hrabětem Jeoffreyem de Peyrac. V páté, závěrečné části filmové série se Angelika, hraběnka de Peyrac, setkává s Osmanem Ferrajim, moudrým eunuchem, který má v plánu stvořit z ní třetí ženu sultána Mulaye Ismaila, a tedy vládkyni Maroka. Jeoffrey de Peyrac předstírá, že je jedním z galejníků, aby se tak dostal do marockého Meknesu, spojil se s vlivnými přáteli a pokusil se svoji ženu zachránit. Mezitím Angelika odolává požadavkům Osmana Ferrajiho a mocného sultána. Hrozí jí, že stráví zbytek života v harému sultána. Ale ani zde, v nebezpečí života, nechce Angelika zradit svého manžela a stále věří, že se znovu setkají. (Česká televize)


Související filmy

AngelikaAngelikaNezkrotná AngelikaAngelika a králBáječná AngelikaAngelika, markýza andělů

Aktualizace: 2024-1-7

Angelika a sultán - Aly Ben Ayed  Michèle Mercier


Angelika a sultán - Jean-Claude Pascal  Michèle Mercier


Angelika a sultán - Roger Pigaut  Robert Hossein


Angelika a sultán - Ettore Manni  Robert Hossein

Angelika a sultán ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Angelika a sultán online
194





Vyzkoušejte: