Filmové informace

Tři mušketýři Pomsta Milady de Winter csfd

Popis filmu Tři mušketýři Pomsta Milady de Winter 1961

Na prohry spojené s potupou se nezapomíná. Mylady, Rochefort a kardinál Richelieu prohráli boj, ve kterém měla padnout královna, čímž by se definitivně posílila pozice a vliv, kterou má kardinál Richelieu na krále. DArtagnan za pomoci svých přátel přivezl včas královniny přívěsky, které neprozřetelně darovala vévodovi z Buckinghamu. Kardinál jako muž intrik, který se drží v pozadí, ví, že nemůže zaútočit přímo, jeho nástrojem se stává Mylady, která je posedlá touhou po pomstě. Snad by dokonce svou podlostí horkokrevného a zbrklého dArtagnana přemohla, ale ten má své věrné ochránce Athose, Porthose a Aramise. A navíc jeden z nich má s ní nevyřízené účty z dávné minulosti. Tři mušketýři, kteří jsou vlastně čtyři, tak znovu tasí kordy, aby bojovali proti nepřátelům Francie, podlosti a zradě. (Česká televize)


Související filmy

Tři mušketýřiTři mušketýřiVozvraščenie mušketěrov, ili Sokrovišča kardinala MazariniD´Artagnan a tři mušketýřiTři mušketýřiThe Man in the Iron Mask

Aktualizace: 2024-2-17

Tři mušketýři Pomsta Milady de Winter -  - Filmer.cz


Tři mušketýři Pomsta Milady de Winter - Mylène Demongeot


Tři mušketýři Pomsta Milady de Winter - Henri Nassiet  Daniel Sorano


Tři mušketýři Pomsta Milady de Winter - Gérard Barray  Mylène Demongeot

Tři mušketýři: Pomsta Milady de Winter ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Tři mušketýři: Pomsta Milady de Winter online
429





Vyzkoušejte: