Filmové informace

Soudruh Don Camillo csfd

Popis filmu Soudruh Don Camillo 1965

Dedina starostu Pepponeho (Gino Cervi) a kňaza dona Camilla (Fernandel) po dlhej rozprave podpíše zmluvu o priateľstve s partnerskou dedinou v Sovietskom zväze. Peppone sa spolu s niekoľkými kamarátmi rozhodne zúčastniť sa uvítacej ceremónie na opačnej strane železnej opony a don Camillo si vezme do hlavy, že sa k nim pridá. Peppone najskôr ostro protestuje, ale keď mu don Camillo pohrozí zverejnením informácií o jednom jeho starom prehrešku, nakoniec s kňazovou účasťou súhlasí. Don Camillo sfalšuje svoje osobné údaje a stane sa z neho súdruh Tarocci. Peppone a ostatní dedinčania sú jediní, ktorí poznajú jeho skutočnú totožnosť. Ich návšteva v ZSSR zahŕňa viacero kultúrnych podujatí: balet, operu, rybársku súťaž a rôzne oslavy. Jedno je isté: naši hrdinovia sa v Sovietskom zväze nudiť nebudú. (Incantator)


Související filmy

Don CamilloDon Camillo monsignore ma non troppoDon Camillo e l'onorevole PepponeNávrat dona CamillaMalý svět dona Camilla

Aktualizace: 2023-10-28

Soudruh Don Camillo - Fernandel  Gino Cervi


Soudruh Don Camillo - Gino Cervi  Fernandel


Soudruh Don Camillo - Gino Cervi


Soudruh Don Camillo -  - Filmer.cz

Soudruh Don Camillo ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Soudruh Don Camillo online
9




Vyzkoušejte: