Filmové informace

Kingsajz csfd

Popis filmu Kingsajz 1987

Šuflandia je legendární trpasličí země, takový malý stát ve státě velkých lidí schovaný v nepoužívané části jakéhosi státního úřadu. Nejsou tam ženy, alkohol a největší pochoutka, kterou si můžete dát v byfé na rohu je čerstvě grilovaná moucha. Těm nejlepším pracovníkům je umožněno za odměnu žít ve světě lidí dávkou látky zvané Kingsajz. Olgierd Jedlina (Jacek Chmielnik) je také zasloužilý pracant, ale stejně jako mnoho jiných v lidském světě emigruje a snaží se o záchranu svých utlačovaných přátel z područí tyranského vládce Nadšiškovníka Kilkujadeka (Jerzy Stuhr), jenž udělá vše, aby jeho utopickou totalitu nikdo nerozvrátil. A když se Olgierdovu příteli podaří vytvořit dosud režimem pečlivě utajovaný Kingsajz, Nadšiškovník začíná jednat. (monolog)


Související filmy

Pomoc, zmenšil jsem kamarádyPomoc, zmenšil jsem rodičePomoc, zmenšil jsem učitelkuMalí lidéArrietty ze světa půjčovníčkůHoney, I Shrunk the Kids: The TV Show

Aktualizace: 2024-4-5

Kingsajz -  - Filmer.cz


Kingsajz -  - Filmer.cz


Kingsajz - Jacek Chmielnik


Kingsajz - Leonard Pietraszak  Jan Machulski

Kingsajz ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Kingsajz online
219





Vyzkoušejte: