Filmové informace

Pilotova žena aneb Nelze myslet na nic csfd

Pilotova žena aneb Nelze myslet na nic

Info
Francie, 1981, 104 min
Žánr
Drama - Komedie - Romantický
Režie
Eric Rohmer
Hrají
Philippe MarlaudMarie RivièreAnne-Laure MeuryMathieu CarrièrePhilippe CaroitFabrice LuchiniRosetteMaría Luisa GarcíaMary StephenCoralie ClémentHaydée Caillot

Popis filmu Pilotova žena aneb Nelze myslet na nic 1981

I nadále bude na kanálu Cinemax pokračovat cyklus snímků vynikajícího francouzského režiséra a jednoho z pilířů francouzské nové vlny Erica Rohmera. A stane se tak i skrze komediální drama Pilotova žena aneb Nelze myslet na nic, první ze série „Komedie a přísloví“, které natočil v roce 1981 s Philippem Marlaudem a Marií Rivierovou v hlavních rolích. V jádře jeho příběhu stojí pár, François a Anne, který by mohl být idylický... ale prostě není. François sice Anne miluje, ale je to mladý student a musí si přivydělávat jako noční pošťák, čímž značně trpí jeho nejen milostný, ale celkově partnerský život. A Anne je oproti němu zkušená starší žena, která ví, co chce. Proto se nejde divit, že když ji François jednou zahlédne ve společnosti jejího bývalého přítele, pilota Christiana v podání Matthieu Carriera, zrodí se v mladíkovi žárlivost jako trám. A vůbec ho nezajímá, že je Christian šťastně ženatý - prostě se rozhodne ho sledovat a prokázat nevěru stůj co stůj. A díky tomu se jednou v parku potká také s dospívající Lucií, jež se rozhodne ztřeštěnému a nešťastnému mládenci hodně osobitě pomoci. Tohle pařížské bulváry asi ještě nikdy nezažily.
Zdroj: oficiální distributor



Aktualizace: 2023-10-14

Pilotova žena aneb Nelze myslet na nic - Philippe Marlaud  Anne-Laure Meury


Pilotova žena aneb Nelze myslet na nic - Philippe Marlaud


Pilotova žena aneb Nelze myslet na nic - Marie Rivière  Philippe Marlaud


Pilotova žena aneb Nelze myslet na nic - Anne-Laure Meury

Pilotova žena aneb Nelze myslet na nic ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Pilotova žena aneb Nelze myslet na nic online
65





Vyzkoušejte: