Filmové informace

Kdyby všichni chlapi světa csfd

Kdyby všichni chlapi světa

Info
Francie - Itálie, 1955, 119 min
Žánr
Dobrodružný - Drama
Režie
Christian-Jaque
Hrají
André ValmyJean GavenGeorges PoujoulyJean-Louis TrintignantAndrexYves BrainvilleMarc CassotBernard DhéranRoger DumasJean DaurandGardy Granass

Popis filmu Kdyby všichni chlapi světa 1955

Francouzský film o záchraně rybářské lodě "Lutéce" jejíž posádka těžce onemocní. Kapitán volá krátkovlnnou amatérskou vysílačkou o pomoc. Hlášení zachytne amatér v severní Africe. Místní lékař podle příznaků zjistí, že posádce hrozí smrt otravou botulinem, nedostane-li před osmou hodinou ranní sérum. SOS vysílané z Toga zachytí mladý radioamatér v Paříži, kterému se podaří získat sérum a vypravit jej směrem k Norsku, do Berlína. Zásluhou amerického vojáka a sovětského policejního důstojníka se lék dostane včas do Norska a je shozen poblíž lodě. Jediný zdravý člen posádky Arab Mohamed lék zachrání a tím i celou posádku. Film o solidaritě lidí různých národností, kteří zachrání deset neznámých námořníků, byl promítán na IX. mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech a byla mu udělena „Velká cena IX. MFF v Karlových Varech". (Filmový přehled)



Aktualizace: 2023-10-31
Reklama:

Kdyby všichni chlapi světa ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Kdyby všichni chlapi světa online
44




Vyzkoušejte: