Filmové informace

Tarzan syn divočiny csfd

Tarzan, syn divočiny

Info
USA, 1932, 99 min
Žánr
Akční - Dobrodružný
Režie
W. S. Van Dyke
Hrají
Johnny WeissmullerMaureen O'SullivanNeil HamiltonC. Aubrey SmithDoris LloydJohnny EckRay Corrigan
Téma

Popis filmu Tarzan syn divočiny 1932

Mladá Jane Parker (Maureen OSullivan) cestuje do africké džungle spolu se svým otcem Jamesem (C. Aubrey Smith), který se společně s lovcem Harry Holtem (Neil Hamilton) shání po slonovině. James Parker je pevně přesvědčen, že někde v divočině existuje sloní hřbitov, na němž zahálí spousta nevyužité slonoviny. Po dlouhém bezvýsledném hledání dorazí expedice k tajuplné hoře Mlčení, která je chována domorodými obyvateli v nevysvětlitelné úctě. Zde se skutečně objeví mnoho sloních koster. K překvapení cestovatelů se však se vynoří i podivná forma lidského života: Jane je unesena divokým bílým mužem - Tarzanem (Johnny Weissmuller)... První ozvučené zpracování slavného románu Edgara Rice Burroughse z roku 1912. V hlavní roli plavecký olympijský šampion Johnny Weissmuller. (Pohrobek)


Související filmy

Legenda o TarzanoviTarzanTarzan and the TrappersTarzan the MagnificentTarzan, the Ape ManTarzanovo největší  dobrodružství

Aktualizace: 2024-4-19

Tarzan syn divočiny -  - Filmer.cz


Tarzan syn divočiny - Maureen O'Sullivan  Johnny Weissmuller


Tarzan syn divočiny - Johnny Weissmuller


Tarzan syn divočiny - Maureen O'Sullivan  Johnny Weissmuller

Tarzan, syn divočiny ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Tarzan, syn divočiny online
56





Vyzkoušejte: