Filmové informace

Okno do ložnice csfd

Okno do ložnice

Info
USA, 1987, 112 min (Alternativní 109 min)
Žánr
Thriller - Mysteriózní - Krimi
Režie
Curtis Hanson
Hrají
Steve GuttenbergElizabeth McGovernIsabelle HuppertPaul ShenarCarl LumblyWallace ShawnBrad GreenquistMaury ChaykinMark MargolisLeon RippyJodi Long
Téma

Popis filmu Okno do ložnice 1987

Mladý architekt na stopě vraždícího maniaka... Během večera, který ambiciózní architekt Terry Lambert tráví s manželkou svého šéfa Sylvií Wentworthovou, se stane něco značně neobvyklého. Jeho milenka spatří z okna neznámého muže právě v okamžiku, kdy se pokouší zabít na ulici dívku. Útočník však Sylvii zahlédne a rychle zmizí z místa činu. Druhý den přinesou noviny zprávu o vraždě mladé ženy. Ve snaze přispět k dopadení vraha, Terry nabídne galantně Sylvii, že na policii bude svědčit místo ní. Když pak má identifikovat neznámého muže, stává se Terry podezřelým, a také se ocitá v smrtelném nebezpečí… Film vznikl podle románu Anne Holdenové "Svědkové". Režisér Curtis Hanson vzdal tímto snímkem hold dílu filmového klasika – režiséra Alfreda Hitchcocka Okno do dvora. Představitel hlavní role Steve Guttenberg (24. 8. 1958) začínal na divadle, filmovou popularitu mu přinesla úspěšná komedie Policejní akademie. (Česká televize)


Související filmy

Žena v okněČíslo 37DisturbiaPohled z oknaPromiňte, omyl!Okno do dvora

Aktualizace: 2024-1-19

Okno do ložnice -  - Filmer.cz


Okno do ložnice - Isabelle Huppert


Okno do ložnice - Brad Greenquist  Elizabeth McGovern


Okno do ložnice - Isabelle Huppert

Okno do ložnice CZ dabing ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Okno do ložnice online
618





Vyzkoušejte: