Filmové informace

Strašidla ze Spessartu csfd

Strašidla ze Spessartu

Info
Západní Německo, 1960, 97 min
Žánr
Komedie - Fantasy - Muzikál
Režie
Kurt Hoffmann
Hrají
Liselotte PulverHeinz BaumannHanne WiederElsa WagnerErnst WaldowHubert von MeyerinckGeorg ThomallaPaul EsserCurt BoisVeronika FitzHerbert Hübner

Popis filmu Strašidla ze Spessartu 1960

Poslední loupežníci byli chyceni a pro výstrahu zazděni. Ve Spessartu bude na věky klid. Tedy aspoň do té doby, než při stavbě dálnice rozkopnou nedobrovolný žalář loupežníků. Jejich duchové se rozkoukávají po světě a zamíří do nedalekého zámku. Tam ve finanční nouzi přežívá komtesa Charlotta (Liselette Pulver) s příbuznými. Snaží se svůj zámek ubránit před dluhy a spekulanty. Návrh na ubytování arabského prince jí tedy přijde vhod. Ale jeho příchodem se teprve dostane do maléru. Přičinlivá strašidla ve snaze jí pomoci prince okradou a Charllota putuje do vězení. Loupežnické čarodějce se podaří namíchat lektvar na zhmotnění, a tak se mohou strašidla vydat do Bonnu osvobodit Charlottu. (Jezinka)


Související filmy

Ve Spessartu opět straší!Zlaté časy ve SpessartuHospoda ve Spessartu

Aktualizace: 2024-4-25

Strašidla ze Spessartu -  - Filmer.cz


Strašidla ze Spessartu -  - Filmer.cz


Strašidla ze Spessartu - Hans Richter  Paul Esser  Georg Thomalla


Strašidla ze Spessartu - Liselotte Pulver  Hubert von Meyerinck

Strašidla ze Spessartu ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Strašidla ze Spessartu online
62





Vyzkoušejte: