Filmové informace

Krakatoa na východ od Jávy csfd

Krakatoa, na východ od Jávy

Info
USA, 1969, 131 min (Alternativní 126 min)
Žánr
Drama - Dobrodružný
Režie
Bernard L. Kowalski
Hrají
Maximilian SchellDiane BakerBrian KeithBarbara WerleSal MineoRossano BrazziJohn LeytonJ.D. CannonNiall MacGinnisGeoffrey HolderMarc Lawrence
Téma

Popis filmu Krakatoa na východ od Jávy 1969

Píše se rok 1883. V Singapuru kotví loď Batavia Queen a kapitán Chris Hanson očekává za úsvitu pasažéry, které má dovézt do přístavu Krakatoa, ležícím mezi Jávou a Sumatrou. Jako první přichází na palubu půvabná Laura, s níž kapitána pojí dávné tajemství, a postupně se dostaví další cestující, kteří tvoří velmi pestrou společnost. Patří k nim zpěvačka z nočního klubu Charley a její surový a věčně opilý milenec Connerly, vědec Rigby a dvojice dobrodruhů – otec a syn Borgheseovi, čtveřice půvabných Japonek a posléze se přidává i skupina vězňů v okovech, kteří mají být vysazeni na ostrově Madura. Loď vypluje k místu, kde se schyluje k ničivé přírodní explozi, jež se stane jedním z nejstrašnějších sopečných výbuchů v lidských dějinách… (HBO Europe)


Související filmy

SopkaPeklo z hlubin ZeměPoslední dny sopky KrakatoaMagmaZemě v ohroženíSupervulkán

Aktualizace: 2024-2-12

Krakatoa na východ od Jávy -  - Filmer.cz


Krakatoa na východ od Jávy - Diane Baker  Maximilian Schell


Krakatoa na východ od Jávy -  - Filmer.cz


Krakatoa na východ od Jávy -  - Filmer.cz

Krakatoa, na východ od Jávy ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Krakatoa, na východ od Jávy online
249





Vyzkoušejte: