Filmové informace

Akta X – Akta 5 82517 csfd

Akta X – Akta 5: 82517

video kompilace

Info
USA, 1995, 129 min
Žánr
Drama - Horor - Sci-Fi - Thriller
Režie
David Nutter
Hrají
David DuchovnyGillian AndersonStephen McHattieRaymond J. BarryRobert ItoTom BraidwoodDean HaglundBruce HarwoodSteven WilliamsWilliam B. DavisColin Cunningham

Popis video kompilaceu Akta X – Akta 5 82517 1995

Zatímco vyšetřoval videokazetu s nahrávkou domnělé pitvy mimozemšťanů, objevil agent FBI Fox Mulder přísně střežený vojenský sklad skrývající záhadný objekt, který jako by nebyl z tohoto světa. Nalézá konečně hmatatelný důkaz o kontaktu vlády s mimozemskou civilizací? Jeho partnerka Dana Scullyová je však přesvědčená, že toto je pouze kouřová clona, která zakrývá mnohem mrazivější tajemství – mezinárodní organizaci řídící nebezpečné genetické experimenty na nevinných civilistech. Mulder však objeví vlak, ve kterém se pitvy mimozemšťanů nahrané na videokazetě odehrávaly a zuřivě se snaží odhalit pravdu. Ale tentokrát je pravda taková, jakou by nikdy nečekal. S každým odhaleným tajemstvím se záhada pouze prohlubuje... (Bontonfilm)


Související filmy

Akta X: Chci uvěřitThe Lone GunmenAkta X: RekviemAkta X: SamanthaAkta X: BiogenezeAkta X: Jedináček

Aktualizace: 2024-3-19
Reklama:

Akta X – Akta 5: 82517 ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Akta X – Akta 5: 82517 online
215





Vyzkoušejte: