Filmové informace

Prodaná nevěsta csfd

Popis filmu Prodaná nevěsta 1922

Obyvatelé vesničky Dolany se po vyprávění dohazovače Kecala vypraví na výlet do Prahy, aby viděli město na vlastní oči. Mařenka se ztratí a ujme se jí Jeník, který ji Prahou provede. Brzy se Jeník vydá do Dolan, aby byl Mařence nablízku, a nastoupí u jejího otce sedláka Krušiny. Na lásku Jeníka a Mařenky však padne stín, neboť Kecal často Krušinovy navštěvuje a dohazuje jim pro dceru nápadníka - Vaška Míchu. Když přijede do vsi pouť, je Vašek okouzlen cikánkou Esmeraldou a svolí, že bude na pouti dělat medvěda. Kecal zatím přemlouvá Jeníka, aby se Mařenky vzdal. Jeník nakonec souhlasí a za 300 zlatých ji Kecalovi pro Míchova syna prodá. Nešťastná Mařenka se pod nátlakem Kecala i Míchových chystá podepsat smlouvu, když vstupuje Jeník a oznamuje všem, že je také Míchův syn. Dosud ho nikdo nepoznal, protože byl dlouho ve světě. Zděšení vesničané prchají před Vaškem v medvědí kůži a Jeník s Mařenkou dostanou požehnání od rodičů.
Zdroj: oficiální distributor


Související filmy

Prodaná nevěsta v ŠárceProdaná nevěstaDie verkaufte BrautProdaná nevěstaBartered Bride, TheProdaná nevěsta (německá verze)

Aktualizace: 2024-4-24
Reklama:

Prodaná nevěsta -  - Filmer.cz


Prodaná nevěsta - František Smolík

Prodaná nevěsta CZ film ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Prodaná nevěsta online
22




Vyzkoušejte: