Filmové informace

Případ diplomatické imunity 								 (S05E02) csfd

Případ diplomatické imunity (S05E02)

epizoda

Info
USA, 1975, 1 h 13 min
Žánr
Krimi - Drama - Mysteriózní - Thriller
Režie
Ted Post
Hrají
Peter FalkHector ElizondoSal MineoKenneth TobeyBrioni FarrellBarry RobinsGeorge SkaffBill ZuckertBart BravermanNate EsformesMike Lally

Popis epizodau Případ diplomatické imunity (S05E02) 1975

Hassan Salah, první sekretář suarijského velvyslanectví v Los Angeles, zdemoluje společně se svým komplicem Rahmin Habibem vlastní kancelář, spálí důležité dokumenty a na zeď nastříká politická hesla. Poté zavolá bezpečnostního šéfa Youseffa Alafu, kterého na místě ubije. Následně se odebere na policejní oddělení, kde ho čeká jednání o bezpečnostních opatřeních ohledně chystané návštěvy krále jeho země. Během schůzky obdrží smluvený telefonát od Habiba a předstírá, že telefonuje s Alafou. Bezprostředně po hovoru Habib vyhodí trezor do vzduchu, nasedne do auta, prorazí bezpečnostní bránu a ujede z místa činu. Jako vždy se policie domnívá, že demolici na velvyslanectví má na svědomí skupina fanatických odpůrců režimu. Ale poručíku Columbovi neujde fakt, že trezor byl zničen až poté, co z něj byly vyjmuty střežené dokumenty. Rovněž nedává smysl, proč by měl mít Alafa svou pistoli stále zastrčenou za opaskem, když vetřelce během jejich řádění musel sám očividně překvapit.
Zdroj: oficiální distributor



Aktualizace: 2023-12-3

Případ diplomatické imunity 								 (S05E02) -  - Filmer.cz


Případ diplomatické imunity 								 (S05E02) - Peter Falk  Hector Elizondo


Případ diplomatické imunity 								 (S05E02) - Peter Falk  Hector Elizondo


Případ diplomatické imunity 								 (S05E02) - Peter Falk  Hector Elizondo

Případ diplomatické imunity (S05E02) ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Případ diplomatické imunity (S05E02) online
3




Vyzkoušejte: