Filmové informace

Texaský masakr motorovou pilou csfd

Popis filmu Texaský masakr motorovou pilou 1974

Rok 1973. Texas. Několik studentů si udělalo výlet napříč Texasem. Všechno se zdá být v pořádku, jenom do doby, než naberou mladíka, který se začne z nepochopitelných důvodů podřezávat. Nakonec ho partička vysadí. Jenže to byl jenom začátek. Dva studenti se vydají na procházku k jednomu menšímu baráčku. Zvnějšku vypadá krásně, ale uvnitř to vypadá ohavně. To, co však bude následovat nezná hranice. Uvidíte záběry, při kterých se vám bude běhat mráz po zádech a nejhorší na tom všem je, že se to stalo. Texaský masakr motorovou pilou je inspirován skutečnou událostí. Vrah Thomas Hewitt, narozen roku 1906, kdysi pracoval na jatkách. Poté, co však jatka uzavřeli přišel o práci, jako zbytek obyvatel vesnice. Tak si udělal vlastní jatka doma. Nikoliv však ze zvířat, ale z lidí. V roce 1973 dostala policie za úkol prozkoumat byt Hewittů. Kolem našli však 30 zohavených mrtvol. Nakonec oba policisté, kteří potom vstoupili do sklepa, byli zabiti. A Thomas Hewitt?! Nikdy nebyl dopaden a případ nebyl doposud uzavřen. (Ouwen)


Související filmy

Texaský masakr motorovou pilouLeatherface - zrozeníTexaský masakr motorovou pilou 3DTexaský masakr motorovou pilou: PočátekTexaský masakr motorovou pilouMasakr v Texasu

Aktualizace: 2023-10-13

Texaský masakr motorovou pilou - Teri McMinn  William Vail  Paul A. Partain


Texaský masakr motorovou pilou -  - Filmer.cz


Texaský masakr motorovou pilou - Gunnar Hansen


Texaský masakr motorovou pilou - Edwin Neal  Jim Siedow  John Dugan

Texaský masakr motorovou pilou ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Texaský masakr motorovou pilou online
662





Vyzkoušejte: