Filmové informace

Ostrov pokladů csfd

Ostrov pokladů

Info
Velká Británie - Itálie - Španělsko - Francie - Západní Německo, 1972, 94 min
Žánr
Dobrodružný
Režie
John Hough
Hrají
Orson WellesWalter SlezakRik BattagliaLionel StanderÁngel del PozoJean LefebvreMaria RohmPaul MüllerAldo SambrellJosé Luis ChinchillaVíctor Israel
Téma

Popis filmu Ostrov pokladů 1972

Do zájezdního hostince U Admirála Benbowa přijíždí opilecký námořník Billy Bones (Lionel Stander), jemuž ke štěstí stačí vejce, slanina a moře rumu. Billy si rád užívá, ale neplatí a tak když jednoho dne umře, vezme z jeho námořnického kufru syn hostinské Jim Hawkins (Kim Burfield) voskem zapečetěný balíček. V tom balíčku se nachází mapa s vyznačenou cestou k pokladu samotného kapitána Flinta a tak netrvá dlouho a k Ostrovu pokladů vyrazí výprava vedená hrabětem Trelawneym a doktorem Liveseym. Nikdo ale netuší, že tajemný námořník s jednou nohou Dlouhý John Silver (Orson Welles), kterého se bál i sám proslavený krvavý pirát Flint, je na palubě, a že i s posádkou má na poklad zálusk... (monolog)


Související filmy

Ostrov pokladůOstrov pokladůOstrov pokladůPiráti ostrova pokladůOstrov pokladů: Poklad kapitána FlintaPlaneta pokladů

Aktualizace: 2024-4-19

Ostrov pokladů -  - Filmer.cz


Ostrov pokladů - Orson Welles


Ostrov pokladů -  - Filmer.cz


Ostrov pokladů - Orson Welles

Ostrov pokladů ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Ostrov pokladů online
238





Vyzkoušejte: