Filmové informace

Tomorrow Is Another Day csfd

Tomorrow Is Another Day

Info
USA, 1951, 90 min
Žánr
Drama - Film-Noir - Mysteriózní
Režie
Felix E. Feist
Hrají
Ruth RomanSteve CochranHugh SandersRichard ReevesPhilip CareyGene RothRay TealJack MowerWalter SandeLurene TuttleKenner G. Kemp

Popis filmu Tomorrow Is Another Day 1951

„Posaďte se, Clarku. Tady je vašich 223 dolarů,“ říká správce vězení propouštěnému Billu Clarkovi (Steve Cochran). Ten je udiven, že si má sednout, jasně, po 18 letech v base. Přišel sem jako patnáctiletý, když zabil svého otce, který mlátil rodinu. V hospodě se k němu kamarádsky přidá Dan Monroe (John Kellogg), ale brzy se ukáže, že je to novinář, který chce napsat senzační článek o dětském vrahovi a Biill ho pošle hodně daleko. V tančírně se seznámí s Cathy „Cay“ Higgins (Ruth Roman) a jde s ní domů. Tam na něj vytáhne její ex Conover (Hugh Sanders) bouchačku. Porvou, se, Bill ztratí vědomí a Cathy Conovera v sebeobraně smrtelně postřelí. Když dívka zjistí, že Bill si nic nepamatuje, namluví mu, že střílel on. Postupně se do sebe zamilují a dokonce se pod falešnými jmény vezmou. V Kalifornii potkají manžele, kteří jedou sbírat salát do Salinas, a přidají se k nim, pilně pracují a žijí spokojeně v pronajatém domku. Cathy otěhotní, ale pak zjistí, že je vypsána odměna 1 000 amerických dolarů za informaci o tom, kde Bill žije. Drama vygraduje, když se nedaleko jejich domku objeví policista. Cathy se Clarkovi přizná, že střílela ona. Oba manželé jsou ochotni se přiznat k vraždě, aby uchránili toho druhého, netuší ale, že ve hře je ještě Conoverovo doznání na smrtelném loži. Co tam umírající vypověděl? Jak drama dvou nešťastníků dopadne? (Peabody)



Aktualizace: 2024-2-1
Reklama:

Tomorrow Is Another Day -  - Filmer.cz


Tomorrow Is Another Day - Steve Cochran  Ruth Roman

Tomorrow Is Another Day ke stažení

UPOZORĚNÍ: Odkazy výše jsou pouze do vyhledávání na externích stránkách, nemusí být funkční, za obsah těchto stránek neručíme a varujeme před stahováním nelegálního obsahu!

Přehrát Tomorrow Is Another Day online
21




Vyzkoušejte: